Prije 17 godina su našli u šumi ZAKOPANO TIJELO DJEVOJKE a kada su saznali ko je ubio nisu mogli da vjeruju... - Čitaonica

Prije 17 godina su našli u šumi ZAKOPANO TIJELO DJEVOJKE a kada su saznali ko je ubio nisu mogli da vjeruju…

Predrag Džonić koji ima 56 godina je optužen za ubistvo Slavice Manić koju je ubio  prije 19 godina.  Naime  ovo ubistvo je do nedavno bila prava misterija i nekako su  jedva uspjeli da riješe ovo klupko.

 

 

 

 

 

 

 

Smrt Slaviced Manić je dugo vremena bila  velika misterija o kojoj su svi priočali jer je  ubica njeno tijelo zakopao u šumu  na zaječarskom brdu Kraljevica.Džonić je Maničku  koja je dugo vremena  bila u vezi sa njegovim bratom ubio nakon što je posumnjao da im je ona zapalila kuću.

Mještani ovog sela su dugo vremena bili zabrinuti za  sebe jer su sumnjali da je ubica blizu njih a ne znaju ko bi to mogao da bude.

 

 

Niko nije mogao ni naslutiti da bi ubica ove djevojke mogao da bude  neko njima itekako poznat i blizak.

On je djevojku ubio tako što joj je razbio glavu kamenom  nakon čega je zakopao  u šumu kako je niko ne bi mogao pronaći.

Ubica je nakon ovog djela koje je počinio otišao u Italiju  gdje ga je polcija  nedavno pronašla  i  dobio je 40 godina zatvorske kazne.

 

Slavica Manić je  bila povučena i mirna djevojka ali on je opet  posumnjao da je ona mogla biti odgovorna  za vatrenu stihiju koja je bila u nihovoj kući.

Naime njen otac je njen nestanak prijavio   i nije odustajao od potrage za njom  dugih 6 mjeseci nakon čega je morao prihvatiti činjenicu da je neko ubio.

Osim toga on nikada nije ni pomislio da je ubica bio neko blizak njima i da je mogao ovo da uradi.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *