Showbiz

Prije 4 godine ona je oduševila sa svojim glasom u Pinkovim Zvezdicama, ali svi su tražili od nje da SMRŠA.. Sada izgleda NEPREPOZNATLJIVO..

Ova djevojka se takmičila u Zvezdama Granda i oduševila je sve sa svojim nastupom koji je imala. Naime ona je u takmičenju imala malo više kilograma i svi su je zbog toga kritikovali i savjetovali je da je najbolje da smrša i da će tek tada da uspije.

Marija Serdar je djevojčica koja je pokazala jako dobre rezultate i koja je dala sve od sebe da pokaže da ona može da uspije da izgradi jako dobru karijeru iako je ovako mlada.

Naiem veliki broj kilogarama koje je imala i koje je dobila vremenom od svog djetinjstva.

Tvrdi da je veliki gurman i da jednostavno nekim stvarima nije mogla da odoli i jednostavno tako je to i ostalo i nije mogla da promijeni ovu naviku u svom životu.

Marija Serdar je djevojčica koja je odlučila da će dati sve od sebe kako bi uspjela da skine višak svojih kolograma koje je dobila i kako bi uspjela da postane ono što je oduvijek imala želju da uiradi u svom životu.

Marija Serdar je nakon takmičenja odmah počela da redovno vježba kako bi uspjela da smrša što prije i da uspije da uradi sve što je potrebno.

Nije joj bilo ni malo lahko ali nekako je uspjela i tvrdi i sama da je dala sve od sebe i sada kada je vidjela rezultate je posebno sretna i zadovoljna kad je vidjela kako je uspjela.

Sada ima želju da i dalje radi na sebi i na svom izgledu i da uspije da izgleda onako kako oduvijek ima želju da izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *