Showbiz

PRIJE 5 godina ona je svojim nastupima sve oduševila u PINKOVIM ZVEZDICAMA a danas izgleda neprepoznatljivo..

Lena Stamenković je djevojčica koja se takmičila u Pinkovim Zvezdicama i koja je posebnu pažnju privukla na sebe sa sovjim fenomenalnim izvođenjem pjesama a i sa svojom ljepoom

2014.godien ona se takmičila u Pinkovim zvezdicama i pjesmom Ako je vrijedilo išta kojojm je pokazala kako ona ima fenomenalan talenat na kojem su joj svi odmah pozavidjeli kada su vidjeli ovo.

Ona je 2015. gdoine bila na Eurosongu i Srbiju i zaista je imala jako dobar nastup koji je sve oduševio.

Ona je tada već znala kao je njena najveća ljubav zapravo muzika i kkao bi voljela da to radi cijeli svoj život jer je to posebno usrećuje i upotpunjava.

Naime ona je sa samo 11 godina morala da se preseli u Beograd i tada je bila sa svojim ocem a nakon nekoliko godina, tačnije dvije godine i majak aje uspjela da dobije premještaj pa im se doselila.

Morali su da se presele tamo zbog nje kako bi mogla da ide redovno na nastupe za Zvezde Granda.

Danas je ona prava tinejdžerka koja ima jako doabr izgled a njena ljepota je naprosto ljude oduševljavala i nastavila je i t dalje tako da ih oduševljalva.

Njen krupne plave okice su zaista privukle posebnu pažnju i svi su je hvalili i nju i njen izgled koji ima.

Kada vidite kako ona izgleda zaista će te se oduševiti kada vidite kako ona izgleda i uvjerit će te se kako je ona prava ljepotica koja ima jako dobar izgled i ljepotu.

Pogledajte i sami njene fotografije i uvjerite se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *