Showbiz

Prije dvije godine on je plakao u takmičenju jer je SIROMAŠAN a pogledajte ga kako danas izgleda….

Almir Zukić, poznati takmičar Zvezdi Granda je u svojoj izvedbi i u takmičenju Zvezdi Granda privukao veliku pozornost i pažnju. Nauime on je plakao na sred scene i nakon što je ispričao svoju životnu priču i ostale je rasplakao.

Naime on je plakao pred svima bez ikakvih muka i problema jer je on živio u jako teškim uslovima i u kući nije imao ni struje a zadaću za školu je radio pod svijećom.

Tvrdi da mu to ništa nije bilo teško i da sada samo želi da se ostvari na pravi način i da uradi ono što je potrebno da bi bio sretan i zadovoljna te da bi imao ono što je potrebo za sreću.

Naime on je prriznao da je momak koji je prošao dosta toga u životu i da je prošao kroz brojno trnje da bi uspio da ostvari ono što je potrebno za sreću. Naime oktrio je kako je vandredno završio obrazovanje i da je uvijke bio spreman na sve da uradi samo da bi mogao da ostavri svoje snove.

Naime djevojku nije imao i niti jend aga nije htjela zbog njegovog financijskog statusa a neke su pristale i na to a varale ga i slamale mu srce.

Nikada nije sebe zamislio kao neku zvijezdu jer tvrdi da je on običan momak i koji daje sve od sebe. Nije prošao dalje od drugog kruga ali tvrdi da se i dalje bori i nada se da će uspjeti da uradi sve što je potrebno da bi bio dobar pjevač.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *