Showbiz

Prije nego je preminuo KOBE joj je poslao posljednju poruku.. Evo o čemu se radi!!

Naime Kobi je ostavio veliku prazninu svojim odlaskom i mnogi su se uvjerili u to da se nešto ovako i na ovakav način desilo i da stvari funkcionišu ovako.

Naime Proslavu života su irganizovali u Stejpls Centru povom Kobija i njegove kćerke Điđe koja je zajedno izgubila život sa svojim ocem u avionu u kojem su bili zajedno.

Naime on je izgradio jako dobru karijeru do sada i mnogi su se uvjerli u to do sada bezbroj puta kako je nešro ovako i na ovakav način moguće.

Naime Kobijev menadžer je odlučio napraviti nešto ovako u njegovu čast i reći sve ono šoto on zna o njemu i na koji način je on uspio u svemu tome i kako do sada.

Naime on je priunao kako se on čuo sa Kobijem prije nego li je on premino.

On je bio taj dan u crkvi i dobio je poruku od Kobija a razmišljao je da li u tom trenutku da mu odgovori ili ne a odlučio je ipak odgovoriti iako je u crkvi.

Naime oni su se često čuli i često su vodili duge razgovore jer su prije svega bili jako dobri prijatelji i jako dobro su komunicirali.

Niame on je njega pitao da li on poznaje nekoga ko bi mogao da pomogne njegovoj kćerki oko bejzbola i na koji način.

Naime nakon što je on njemu odgovorio nije prošlo par minuta dobio je vijest kako je on preminuo i kako on više ne postoji na ovom svijetu i kako je sve to stalo za njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *