Showbiz

Prije nego li je došla u MILOJKOV KREVET Milijana je bila u krevetu ovog muškarca…

Milijana Bogdanović i Milojko Božić su postali jedan od najintrigantnijih parova sa estrade i oni su nedavno imali posebno vrelu noć u Parovima.

Milijana i Požgaj su prije toga bili zajedno i Milijana je imala također vruće scene sa njim u krevetu i ona nije mogla da mu odoli te je i bila sa njim.

Naime ona je sa njim se nešto došaptavali i nakon toga se moglo primijetiti kako se oni ljube u obraze ali suviše blizu usana.

Milijana je već priznala kako ona Požgaja smatra svojim ljubavnikom i da je on muškarac sa kojim ona sebe vidi u budućnosti i da ne može bez njega.

Slađana je Milijanina majka koja je priznala da ne želi da vidi svoju kćerku više nikada u životu i da je ona za nju mrtva nakon što je uradila ovakve stvari.

Milijana je u rijaliti ušla sa Milojkom jer je on imao veliku želju za tim jer je maštao o tome da on pokaže kako je njihova ljubav velika i kako je moguće da se ovakve stvari dese.

Milijanina majka je priznala da ona je posebno sretna jer se u Miljaninom životu pojavio Požgaj koji je odlučio da će joj otvoriti oči i pokazati joj da ovo što se dešava između njih je prava ljubav i ono što bi i kako bi trebalo da postoji.

Samo ljuta je na njega jer on ne pridaje toliko pažnje njenoj kćerki i ne pokazuje joj da je njihova ljubav prava i ne poštuje onako kako bi trebao da je poštuje jedan muškarac.

U tome joj se više sviđa Milojko jer on daje sve od sebe da bi pokazao da poštuje njenu kćerku i da ona to zaslužuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *