Showbiz

Prije nego što je ušla u ZADRUGU Miljana je izgledala ovako.. Mnogi je nisu mogli prepoznati..

Miljana Kulić je do sada privukla veliku i posebnu pažnju na sebe sa svojim izgledom u šta su mnogi mogli da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće.

Naime ona je nakon diskvalifikacije odlučila da će se maksimalno povući iz svega i da će znati na čemu je a i da će se odmoriti od svih i od svgea.

Naime ona je došla u Beograd kako bi nakon svgea toga što joj se desilo mogla malo da se odmori i da uživa u svemu tome i da zaboravi neke stvari koje su joj se u međuvremenu desile i sa kojima je morala da se nosi i da podnese sve to što joj se desilo.

Naime ona je uzela jedan stan u Beogradu gdje se smjestila kako bi mogla da obavi sve što želi i na koji način do sada.

Miljana Kulić je počela da obilazi kozmetičke salone kako bi mogla da nadoknadi sve ono vrijeme koje je izgubila dok je bila u rijalitiju i sada je odlučila sve to da nadoknadi i da vrati.

Naravno ona ponovo ima u planu da se vrati u rijaliti i da nastavi tamo gdje je stala jer smatra da to može i da je nešto tako ipak i najbolje za nju.

Sada je nadogradila kosu pa je sredila obrve a nakon toga i nokte a onda je odlučila da će da i nadogradi i trepavice jer smatra da je to jako dobro i da želi sve to i da ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *