Showbiz

Prije svadbe CECA je posjetila PLASTIČARA a evo šta je sada povećala…

Svetlana Ceca Ražnatović je priznala da je itekako zadovoljna i sretna sa svim što je uradila i na koji način napravila na svadbi svog sina i da je određene stvari i sama iznenada napravila i uradila.

Naime ona je nekoliko mjeseci radila na tome da uradi i napravi sve na najbolji način i onako kako to njen sin i zaslužuje da ima i da napravi.

Naime ona je priznala da Bogdana nikada nije toliko voljela da se pojavljuje u medijima kao Veljko i da komunicira sa njima kao on.

Naime ona je priznala da neke stvari Bogdani sada pogovoto smetaju od kako je u drugom stanju te kako je ona uvijek bila spremna na sve da uradi i napravi na najbolji način i onako kako je ona smatrala da je najbolje da se uradi i napravi i za nju i za cijelu porodicu.

Naime Veljko je itekako srećan i zadovoljan sa svim što su uradili i napravili do sada i sama Ceca je priznala da je uvijek bila spremna na sve da mu pruži i pomogne kako bi on bio sretan i zadovoljan te kako bi imao ono što želi da napravi u svom životu.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica kako je Cecina zadnjica na fotografijama sa svadbe izgledala puno veća u odnosu na ranije i da su se mnogi pitali da li je ona radila neke korekcije i da li je možda povećala što je nju itekako nasmijalo.

Priznala je da nije očekivala nešto ovako i na ovakav način da bi moglo da joj se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *