Showbiz

Prije tačno GODINU DANA preminuo je ŠABAN ŠAULIĆ a ono što je Ilda ispričala je rasplakalo mnoge!!

Ilda Šaulić je nedavno bila gost u jednoj emisiji gdje je otvoreno pričala o tome koliko je tužna zbog svega što se desilo sa njenim ocom i kako ga je iznenada izgubila te kako se nije nadala da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Naime ona je u emisiji pričala o svom ocu i svemu što je on do sada uradio i napravio i na koji način. Naime neke stvari koje je on do sada uradio i napravio je ona uvijek cijenila i poštovala jer je znala kako je njen otac uvijek bio spreman uraditi sve za svoju porodicu.

Naime on joj je uvijek bio velika pomoć i podrška u svemu i svoje znanje je ostavio zapravo njoj.

Naime niko nije mogao da vjeruje da se nešto ovako i na ovakav način desilo Šabanu Šauliću i da je moguće nešto ovako i na ovakav način da se desi.

Naime sada je već prošla godina dana od kako on nije sa nama i niko ne može da opiše tugu i bol koju osjeća zbog toga a posebno njegova porodica kojoj je on bio sve i koja je bila spremna uraditi sve samo kako bi svi zajedno bili sretni i zadovoljni.

Ilda je priznala i sama kako nikada više ništa isto biti neće jer njen otac nije tu i niko ga nikada neće moći zamijeniti i slično.

Niame ona je morala da se pomiri sa svim tim i da krene dalje jer zna da bi i on htjeo da to ona uradi i da nastavi sa svojim životom tamo gdje je i stala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *