Showbiz

Prijovićka je DRASTIČNO SMRŠALA nakon porođaja a na snimanju ZVEZDI GRANDA ona se pojavila u ovoj haljini ali zaboravila je na ovaj detalj…

Aleksandra Prijović je nedavno priznala kako je ona dala sve od sebe kako bi nakon poroda uspjela da smrša jer joj je bila velika želja da uradi nešto ovako s obzirom na to da su svi očekivali kako će ona da nakon poroda izgleda baš loše.

Naime ona je odlučila da će da promijeni i svoju boju kose te će sada da izgleda zaista puno drugačije i uspjela je u tome s obzirom na to da sada ima dugu plavu kosu.

Ona je uzela umetke od prirodne vlasi i naravno radi se o jednim od njaskupljih vlasi koje je ona uzela.

Naime oan ej bila spremna da da čak 200 eura za ovo jer joj ej naravno velika želja bila da ima nešto ovako i zaista je i dala ovolike pare za to.

Ona je usojela da smrša zahvaljujući određenim čajevima koje je neko vrijeme pila i bila je spremna na sve samo kako bi uspjela da skine svoje brojne kilograme koje je dobila u trudnoći.

Ona je naravno dobila veliki broj pohvala na račun svog izgleda što joj je posebno bilo drago i zadovoljstvo i jer je i očekivala nešto ovako s obzirom na sav trud koji je uložila u svoj izgled.

Naime ovo kod nje je kineska nadogradnja kose i ona je sama svjesa toga i posebno je zadovoljna sa osobama koje i su joj ovo uradile.

Sam Saša Popovuić je posebno pohvalio njen izgled jer je on sada zaista jako dobar i ona je itekako zadovoljna sa tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *