Showbiz

Prijovićka PONOVO TRUDNA…Ovaj put nije planirala da ostane u drugom stanju, ipak im se “OMAKLO”!!

Aleksandra Prijović je nedavno postala majka i priznala da je to jedna od najljepših titula koje je mogla da dobije u svom životu te kako nikome ne može da opiše sreću koju je osjetila zbog svega toga.

Naime mali Aleksandar je puno sreće i radosti unio u njihov život i nikome nisu mogli da opišu sreću koju su osjećali zbog toga.

Naime ona je priznala da joj je dalio i posao te kako je jedva čekala da ponovo počne da radi i da gradi karijeu kakvu je oduvijek htjela da ima i zaista je samo par mjeseci bila sa svojim sinom, onda kada mu je najpotrebnija i počela je da ponovo radi.

Dok je bila u drugom stanju ona je vrijedno radila na sovjim novim pjesmama koje je htjela da snimi i odmah nakon poroda ona je uradila i spotove te objavila i promovirala svoje pjesme na najbolji način.

Naime nedavno je jedan od poznatijih numerologa Gordana Goca Dragišić priznala da je ona vidjela da će Aleksandra ponvo uskoro da ostane u drugom stanju i da će to biti veliki iznenađenje i za nju samu jer ni ona neće očekivati da ostane u drugom stanju ovkao brzo.

Naravno Aleksandra voli djecu i nikada nije imala ništa protiv toga ali ovako će joj biti sve iznenada tako da će i ona sama tako da reaguje.

Naravno pored svega toga njoj je jako važna njena karijera koja joj je na prvom mjestu i za koju će ona da bude spremna dati sve od sebe da bi uspjela da je izgradi na način kako ona to želi i smatra da je ipak najbolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *