Showbiz

Prijovićka se mora vratiti na scenu jer FILIP ne može zaraditi sam da vraćaju KREDIT koji su podigli za svoju kuću…

Aleksandra je već odlučila da će se vratiti na scenu u julu i početi ponovo da pjeva i nastupa kao nekada jer imaju zaista ogromne troškove i ne znaju više kako da se nosi sa svim tim tako da je ona odlučila da će se vratiti svom poslu.

Aleksandra je potvrdila ove informacije tako da je možemo vidjeti za mjesec i po dana na sceni jer oa mora da radi kako bi mogli da zarade dovoljno para da bi vraćali kredit a rata za jedan mjesec im iznosi 6.500 eura.

Aleksandra Prijović se porodila u martu i naravno već ej do sada potrošila veliku sumu novca na sve ovo što joj je do sada trebalo tako da je ona već počela da uzima zalihe od svoje ušteđevine i mora na vrijeme da počne da radi kako ne bi bankrostirali ona i Flip.

Aleksandra je već pronašla novi bend sa kojim će raditi sada i ona je uzela bend koji je nekada radio sa Acom Lukasom i već su počeli zajendo da vježbaju kako ni mogla da bud espremna do juna za njih.

Već 10 mjeseci je nije bilo na sceni jer je ona morala da čuva svoju trudnoću s obzirom na to da je situacija bila malo kritična.

Naime ovo je zaista veoma dug period za nju i bilo joj je baš teško da provodi vrijeme bez svog posla i obaveza na koje je do sada navikla da ima i da radi.

Za to vrijeme Filip je vraćao ratu kredita i mogao je sam da sve izfinansira ali sada već je iznemogo i ne može da ima za sve za što im je potrebno da imaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *