Showbiz

Prijovićka se pohvalila sa svojim stanom a kada vidite šta ona i Jelena imaju iznenadit ćete se!!!

Aleksandra Prijović je nedavno počela aktivno da radi i priznala je da joj nije problem sina da ostavi da vrijeme provodi sa njenom majkom kako bi na mogla da nastavi da gradi svoju karijeru tamo gdje je stala.

Naime Aleksandra Prijović je podijelila nedavno fotografiju na kojoj se moglo vidjeti kako je ona jako sretna i kako je okitila jelku u svom domu i da je to uradila sa puno sreće i ljubavi.

Naime raskošno ukrašen borić u njenom domu se nalazio i jako sretna i zadovoljna je bila jer je uradila nešto ovako i na ovakav način.

Na sebi je imala bijele hlače i bež džemper sa čizmicama koje su jako lijepo istakle njenu liniju.

Naime onda i Jelena se maksimalno potrudila kako bi ukrasila svoj dom na pravi način i napravila je spektakl u svom vrtu u šta su se svi mogli da uvjere da je ona to uradila na jedan jako dobar i zanimljiv način.

Naime njena vila na Dedinju je zasijala i u to su se svi mogli da uvjere da je ona to uradila na najbolji mogući način i onako kako je ona smatrala da treba da to napravi.

Jelena se potrudila da njena kuća sija u potpunosti i to je ono što je itekako čini srtetnom i zadovoljnom kao i njenu porodicu.

Jelena Karleušaina vila sija kao diska kugla io u to su se mogle uvjeriti njene komšije koje su priznale da nisu očekivale nešto ovako i na ovakva nači jer je to ono što je htjela da napravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *