Showbiz

Prošlo je 6 mjeseci od DARKOVE NESREĆE a kada je otišao na KONTROLU nije mogao da vjeruje šta čuje…. PAO JE U VELIKU DEPRESIJU..

Darlo Lazić je prije 6 mjeseci imao tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu i mnogi su se i pitali kako je on uopšte uspio da preživi sve ovo što mu se desilo i na koji način

Njegovo auto kojim je on upravljao je u potpunosti bilo smrskano i jedva je izvukao živu glavu. On je nakon nesreće odlučio prodati svoje auto ali nije se nadao da bi ga neko mogao da popravi i da ga vozi.

Njegov BMW je završio na otpadu i nakon toga je ugledao ovo i iznenadio se. Nakon par dana sa auto otpada su ga zvali da bi mu rekli da se njegovo auto porpavalja i da ga je neko kupio.

To ga je iznenadilo jer je njegovo auto bilo posebna njegova ljubav i oduvijek je ludio za takvim autima.

Bez obzira na sve i što je umalo izgubio život on je ponovno kupio novo auto kojem bi mogao ponovno da ludo vozi i da radi tako lude stvari.

Naime odmah je počeo da ludo vozi i da radi tako te lude stvari jer je za njega adrenalin najveća ljubav i on jedva čeka da tako ludo vozi.

Sada je vozila njegova vjerenica Marina koja je u drugom stanju i koja je vozila bez pojasa.

On je dugo vremena bio u vještačkoj komi dok se nije oporavio i sada ide redovno na kontrole i sve ide na bolje ali on je sada loše psihički jer njegovo auto vozi neko drugi a ne on i zbog toga je u depresiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *