Showbiz

Prošlo je godinu dana od ŠABANOVE SMRTI a kuća u kojoj je on živio zarasla u korov!!!Sramota..

Naime Šaban Šaulić je volio najviše vrijeme da provodi u svojoj vikenndici koju je imao u Krčedinu i ona je njemu bila omiljeno i najdraže mjesto u kojem je on provodio dosta vremena.

Naime on je dobio titulu kralja narodne muzike što je zaista i bio i u šta su se mnogi mogli uvjeriti da je tako. Naime on je nekako i najviše vremena provodio tamo i više nego u svom domu sa svojom porodicom ali svi su oni znali da mu je to najdraže mjesto i da on tamo voli da provodi najviše vremena.

Naime Šaban Šaulić je svoju vikendicu uvijek održavao čistu i lijepu te se nikada nije desilo da izgleda ovako kako danas izgleda te da on sve to vidi sigurno bi bio baš ljut i razočarana jer ipak to je bilo njegovo najdraže mjesto.

Naime Šaban Šaulić je imao i čamac kojim bi se vozao po Dunavu jer ga je sve to tako smirivalo i on bi volio najviše vremena da provodi tamo i to ga je posebno činilo sretnim i posebnim.

Naime nedavno su kružila i vijesti kako je Goca došla na ideju da bi mogla i da proda ovu vikendicu jer njoj ne treb a.

Ali s obzirom da je to Idi pripalo i da je to njeno ona ne može da napravi tako nešto jer Ilda želi da uredi tu vikendicu kao mali muzej gdje će biti sačuvane sve stvari koje je imao njen otac i koje je posebno volio.

Pogledajte sve to i sami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *