Zanimljivosti

Protiv JELENE KARLEUŠE su podnijeli veliki broj prijava!!

Jelena Karleuša je nedavno odlučila da će nedavno da pozove sve roditelje da im poruči da ne vakcinišu svoju djecu jer to i nije dobro za njih nakon čega je ona završila na sudu.

Naime ubrzo nakon toga Jelena Karleuša je primila veliki broj krivičnih prijava protiv nje. Naime roditelji su odlučili da će je tužiti jer ovo što je ona uradila nije uopšte u redu i lijepo od nje tako da su oni odlučili da bi najbolje bilo da prestane da priča ovakve stvari.

Naime ona je na Instagramu i na svom Facebook profilu je ona odlučila napisati šta sve ona misli o vakcinaciji i da li bi roditelji trebali da vakcinišu svoju djecu ili ne.

Ona je protiv vakcinacije i smatra kako ona nije ni malo dobra za djecu i da roditelji treba da izbjegavaju da vakcinišu svoju djecu.

Naime administratori svih grupa u kojima je Jelena dijelila ovakve priče i u kojima je ona pričala kako nije u redu da se radi vakcinacija morat će da sve to izbrišu jer je podnijeta tužba protiv Jelene zbog toga.

Kada je saznala za ovo Jelena Karluša je bila baš ljuta i na njoj se itekako mogao primijetiti njen bijes i ljutnja koja je obuzela nakon što je saznala da su roditelji djece uradili nešto ovako protiv nje i da je njima bilo sasvim u redu da naprave nešto ovaki protiv nje koja im je samo dobro mislila.

Jelena tvrdi da ni ona nije vakcinisala svoju djecu a da su obje kćerkice i žive i zdrave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *