Zanimljivosti

PRVI PUT OTVORENO: Darko Lazić o cijelom svom životu, razvodu i nesreći!

Darko Lazić je do sada gostovao i u emisijama ali nikada nije ovako otvoreno pričao kao sada. Otkrio je sve od početka nesreće pa sve do danas šta se to dešava u njegovom životu i kako se on osjeća. Otkrio je i kakve ga posljedice čekaju zbog nesreće koje je doživio.

Naime, Darko Lazić je u opuštenom restoranu pričao sa svojom ekipom novinara i otkrio kako je do nesreće došlo. Darko i dalje tvrdi da se ničega ne sjeća i da je nesreća se desila kao sama od sebe.

Kaže da je taj put znao zatvorenih očiju i razumio bi da je to bila krivina ali ravnica, vjeruje da ga je samo umor tako savladao. Osim toga, demantovao je sve priče da je bio pijan drogiran i slično. Kaže da je popio samo 4 rakije.

Dodao je da je dobio poziv od suda i da mora da se odazove u što kraćem roku. Kaže da se zakoni moraju poštovati i on će da poštuju kaznu kakvu god dobije, pa čak i zatvor.

Njemu je sada najbitnije da je živa glava ali ima mnogo posljedica. Pršljenove kaže da možda nikada neće uspjeti da izliječi a možda mu Bog da izlječenje za kratak period. Kaže da to niko ne može da tvrdi. Psihički nije dobro ali može da se podnosi. Što se tiče kuka i noge, za sada je uredu osim stopala kojem još treba vremena da se oporavi.

Kaže da jedva čeka dijete, ali ako zakon kaže da mora u zatvor, pristaje na sve. Nema povratka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *