Showbiz

Radmila dobila JEDINU USPOMENU NA SVOJU MAJKU.. Nije joj dobro bilo nakon što je ovo vidjela!!

Radmila Manojlović je uvijek otvoreno pričala o svemu tome šta i kako je do sada uradila i na koji način u svom životu i šta je sve do sada napravila da bi ostvarila sve ovo što sada ima.

Naime ona je priznala da najviše voli svoje selo gdje je odrasla i uspjela je da postigne i napravi puno toga i zbog toga s euvijek raduje kada treba tamo da ide.

Naime ona je ostala jako rano bez svoje majke i ona je uvijek pričala o tome kako joj je to posebno teška situacija uvijek bila o kojoj treba da priča i da joj nikada nije bilo lahko pričati o tome.

Naime njen otac se oženio te je ona i njena sestra dobila maćehu Suzanu koja se trudila da im pomogne alui nikada niej mogla zamijeniti njenu majku.

Zbog svega toga Ramdila rijetko kada dolazi svom ocu i oblazi porodicu jer je priznala da je tqako ipak nabolje da t ne rade toliko često kako bi oni imali svoj mir.

Ipak osvanula je i vijest kako nejna maćeha želi da joj njen otac prepiše kuću i da sve to ostane i pripane njoj.

Ona je bila jako razočarana kada je sve to saznala i nije očekivala da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da joj se desi i da sve ovako funkcioniše.

Tvrdi da je ta kuća ipak nešto najvredniej što joj je ostalo kao uspomena na njenu majku i ne želi da joj iko to uzme jer je to njeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *