Showbiz

Radmila Manojlović ISPROZIVALA svoju kolegicu MILICU PAVLOVIĆ, a očigledno se radi o velikoj ljubomori… Kako te nije stid…

Radmila Manojlović je nedavno na Zadrugoviziji isprozivala svoju kolegicu Milicu Pavlović jer je jedna takmičarka pjevala njenu pjesmu a takmilčarka je nekako baš loše izvodila svoje pjesme ali Radmili se toliko svidjelo da je ona rekla da je djevojka toliko dobro pjevala da ona ne razlikuje original i nju.

Naime ona je toliko naljutila Milicu sa ovim i ona je odmah odlučila da će joj odgovoriti na to jer nije ni malo lijepo ni u redu od nej.

Naime problem je bio u tome što je i ona bila tamo i vidjela je i čula kako je djevojka pjevala i zaista je bilo loše i ružno a ona je mogla reći nešto ovako.

Naime nije toliko problem u tome što je ona rekla ovo nego što je uvrijedio i na taj način a pored toga ona je napravila veliku uvredu za nju i ne želi da joj oprosti ovo što joj je rekla.

Radmila Manojlović je do nedavno bila izvan javnosti i od svega što se desilo nakon svega što joj se desilo nakon prekida sa Harisom Berkovićem sa kojim je bila dugo vremena u vezi.

Nije se nadala da bi se moglo desiti nešto ovako nakon svega i što se desilo u posljednje vrijeme ona je bila sama u poslejdnje vrijeme.

Nije radila i zapostavila je karijeu i naravno Milica je odmah dočekalad a joj to prebaci i da joj kaže sve šta misli jer je ona ovako ružno i loše pričala o njoj.

Pogledajte i sami se uvjerite u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *