Showbiz

Radmila ne snima nove pjesme zbog CECE!! Evo šta joj je ona priredila…

Radmila Manojlović je ovu Novu godinu dočekala radno i maksimalno se posvetila oko svega da bi mogla da napravi i odradi na najbolji mogući način i onako kako to ona smatra da bi najbolje bilo.

Radmilu su mnogi pitali zašto ona ne radi na novim pjesmama i zašto odavno nije objavila nešto novo i mnogi su se pitali da li ona možda više ne želi da radi ovaj posao ili slično.

Naiem ona je priznala da se sada maksimalno potrudila da ono što je do sada već snimila iznese i prikaže na najbolji mogući način i onako kako se to desilo.

Ona je proznala da joj je velika podrška u svemu bila njena kolegica Ceca Ražnatović te kako je oduvijek vjerovala u sve ono što ona uradi i napravi jer je smatrala uvijek posebnom i dobrom ženom koja je izgradila svoju karijeru na pravi način i onako kako je to zaista i najbolje da se uradi i odradi.

Kada su je pitali zašto ona ne snima nekoliko godina ništa novo ona je samo sve zamolila da pitaju Cecu zašto ona to ne radi jer ona vidi veliki uzor u njoj i posebno se osjeća dok to radi.

Naime ona smatra da je to sasvim u redu i da ne treba da postoje neki problemi u vezi toga i slično i da ljudi treba da se pomire sa svim tim i da to prihvate na najbolji mogući način.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to kako se desilo i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *