Showbiz

Radmila otkrila kako je POLICAJCIMA MORALA da pjeva kako im ne bi PLATILA KAZNU…

Radmila Manojlović je poslejdnej vrijeme odlučilad a će se malo povući iz javnosti nakon što je saznala da je Haris Berković u vezi sa novom djevojkom i nakon što je vidjela kako ona izgleda. To je dodatno dotuklo.

Ona je nedavno imala mali konflikt sa policajcima koji su je zaustavili jer je prebzro vozila tako da su je odmah zaustavili.

Radmila tvrdi da jednostavno ne može da odoli brzoj vožnji i da je to nešto što ona zaista voli i ne može da se kontroliše.

Naime sada je sebi i kupila malo noviji i brži auto tako da joj to itekako godi i paše.

Do sada je platial veliki broj kazni ali i sama tvrdi da je navikla na to i da je to sasvim u reedu za nju.

Kada je vidjela koliko kazni je dobila do sada nije joj bilo dobrop s obzirom na to da je malo i zaboraqvila šta i kako je do sada uradila.

R4admila Manojlović je nakon veze sa Harisom Berkovićem zaista bila loše i trebalo joj je vremena da se oporavi od svega toga i još uvijek se nije ni oporavila jer i dalje ludo vopzi i pije kako bi ublažila bol koju osjeća.

Nedavno je u Hrvatskoj imala anegdotu sa policajcima koji su je pustili da ne plaća kaznu nakon što im je otpjevala jendu pjsemu.

Ali sa radarima nikako ne može da se doogovori i da nađe kompromis kako ne bi plaćala kazne i to joj je posebno krivo tvrdi Radmila Manojlović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *