Showbiz

Radmila otvorila svoju dušu te otkrila sa kakvim problemima i MUKAMA SE ONA BORI…

Radmila Manojlović je do sada bezbroj puta pokazala kako ona može da ima jako dobar izgled i ljepotu na kojoj joj mnogi zavide ali nekako u posljednje vrijeme ona je nešto posebno zakazala kad je izgled u pitanju.

Ona je priznala da je u posljednje vrijeme u silnim problemima jer više ne zna kako i na koji način da se izbori sa svim tim s obzirom da je na ljubavnom planu ona uništena i ne zna kako da se izbori sa svim tim.

Tvdri da je puno sretnija kada brojne stvari koje su joj se do sada desile sakriva pod tepih te kako je to najbolje od svega što se i kako desilo.

Naime ona je bila gost u emisiji kod Sanje Marinković te je ona tada pričala o tim stvarima i problemima sa kojima se susrela jer ipak nije joj se bilo lahko boriti sa svim tim.

Nije hjela ništa kionkretno da otkrije kada je Haris Berković u pitanju i način na koji je on nju ostavio s obzirom na to da je sv eto za nju još uvjek bolna tačka o kojoj ne želio da priča.

Tvrdi da je se bezbroj puta uvjerila u to kako djevojke kojima je jenom srce slomljeno uvijek imaju sumnju i strah da budu sa nekim drugim jer bez obzira na sve nikad ane mogu da steknu dovoljno povjerenje u neku osobu da bi mu se mogole tek takod a prepuste.

Ona je malo zapostavila svoj izgled i naravno to su svi itekako primijetili i kritikovali je zbog toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *