Showbiz

Radmila podijelila fotografiju sa SVOJOM MAJKOM te opisala TUGU i BOL koju osjeća od kako je MAJKA NAPUSTILA…

Radmila Manojlović je nedavno podijelila fotografiju sa svojom majkom na kojoj se vidi koliko ona liči na svoju majku i kako je ljepotu zaista od nje i naslijedila.

Radmila Manojlović je ostala bez svoje majke jako rano i to se desilo prije nekih 20 godina i ona još uvijek ne može da opiše bol i tugu koju osjeća zbog toga.

Njena majka Mirjana je bila jako lijepa žena za svoje godine i nikada do sad niko nije mogao vidjeti njihove zajendičke fotografije jer ih Radmila nikada nije dijelila na svom Instagramu.

Sada se nekako posebno teško osjećala i nedostajala joj je ljubav njene majke tako da je odlučila da će podijeliti to i na svom Instagramu da bi njeni pratitelji mogli da vide kako izgleda njena majka.

Ona je napisaala kako niko nikada nije jednostavno mogaod a zamijeni ljubav njene majke koja joj je nedostajala i kako niko nikada to neće ni moći da uradi.

Nakon svega što joj se desilo sa Harisom Radmila se borila da sve to prevaziđe i nekako krene dalje ali nije joj baš išlo od ruke.

Sve joj je bilo samo teže i gore a nikako da prevaziđe taj bol i tugu koju osjeća i da bude sa nekim drugim.

Njeni fanovi su se zaista oduševili kada su vidjeli da je ona podijelila ovu fotografiju jer ipak nisu očekivali nešto ovako od nje da ona prizna i pokaže svoju bol koju osjeća i to na ovakav način.

Tako da je to nekako posebno iznenađenje za njih sve njih sve bilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *