Showbiz

RADMILA sve RASPAMETILA sa svojim VIDEOM koji je podijelila!! Snimala se dok je na sebi ima preusku haljinicu i pokazala..

Radmila Manojlović je nakon sveg ašto joj se desilo sa Hraisom Berkovićem neko vrijeme nije bila dobro i odlučila je da će se povući i smiriti nakon svega što joj se desilo sa njim jer je smatrala kako je to najbolje za sve a i nije bila najbolje.

Radmila Manojlović je nedavno podijelila fotografiju na kojoj je imala na sebi usku crvenu haljinicu i odlučila je pokazati svioj seksipil koji ima i oduševila je sve sa sovjom objavom jer niko nije očekiavao neko ovako od nje ovako brzo.

Ona se snimala iz gornje ugla kako bi se moglo vidjeti sve na najbolji način i onako kako je to potrebno.

Ramila Majnojlović je zaista jako atraktivna pjevačicca ali nije se nadala da bi moglo nešto ovkao da joj se desi u životu i u soviju vezu sa Harsiom Berkovićem ona je uložila sve i bila je spremna dati sve od sebe da bi bili zajendo.

Ali na kraju je ostala sama nakon što je saznala šta joj je on uradio i kako je prevario.

Sve je ovo posebno bilo teško za nju i nije se nadala da bi nešto ovkao moglo da joj se desi.

Ona ima već 30 godina i vrijeme joj je da se sa nekim skrasi a ona još uvijek nema ni ozbiljne veze a kamo li nešto drugo.

Radmila Manojlović je do sada dosta vremena provela odmarajući se i nadajući kako će uspjeti sve ovo da prevaziđe i da krene dalje.

Nije se nadala da bi mogla biit ovako ostavljena i prevarena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *