Showbiz

Radmila u DRUŠTVU SVOG BIVŠEG MOMKA, ISPIJA ČAŠU ZA ČAŠOM… Pije, da ublaži bol..

Radmila Manojlović je nedavno otvoreno pričala o svojoj vezi sa Harisom Berkovićem i svemu što im se desilo i kako im se desilo te kako nije očekivala da bi mogle da joj se dese neke stvari na ovakv način i da bi ovkao mogla da sotane ostavljena od strane njega.

Ona niej dugo vremena nastupala i svi su se pitali gdje je ona i šta se dešva sa njom i kako te je ona odlučila da nakon određene pauze koju je napravila da će da ponovo počne pjevati i nastupati kao nekda.

Na svom provom nastupu nakon pauze koju je imala je imala svog bivšeg momka, Milana Stankovića koji je odlučio da će joj doći pomoći i biti podrška jer joj je to i potrebno nakon svega što im se i kako desilo.

Tvdri da je lijepo vrijeme procveo sa njim i da sada nakon svega ne može da bude bezobrazan prmea njoj i da se ne brine za nju da joj se ne bi šta loše desilo jer ipak nije mu ona svako.

Naravno njoj je sve ovo posebno značilo jer je i bilo u najboljem trenutku moguća podrška i pomoć koja joj je potrebna da bude sretna i zadoovljna.

Koliko je to moguće nakon saznanja da je momak prevario sa nekom njenom kolegicom za koju niko nikda nije saznao a ni Haris se više ne pojavljuje u jasvnosti tako da niko ni za to ne zna.

Izgelda da ga je i sramota pojavljivati se nakon svega što je i kako do sada uradio i svejstan je da će ga svi za to itekako ošto osuditi i isproziovati jer ipak nije ni malo lijepo ovo što je napravio i kako je napravio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *