Showbiz

RASTA je sav u SUZAMA IZAŠAO IZ stana… Nije se nadao da bi mogao ostati bez nje…

Stefan Đurić Rasta je nedavno na svom Instagramu odlučio podijeliti sa svojim fanovima šta mu se desilo nedavno u poroidici. Naime ovo su nažalost bile samo loše vijesti.

Naime on je ostao bez svoje bake za koju je posebno bio vezan ali nije ni pomislio da bi mogao ovako rano da ostane bez nje i zato mu je ovo posebno teško palo.

On je podijelio fotografiju svoje bake te je napisao kako je ona njegov život i kako ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je ovako rano napustila jer je posebno bio vezan za nju.

Naime njegova baka je bila ta koja je najviše vremena provodila sa njim kako bi on imao dovoljno ljubavi i pažnje koja mu je potrebna.

On je napisao kako će mu njegova baka ostati naravno samo u lijepom sjećanju s obzirom na to šta je sve i kako za njega u životu uradila i s obzirom na to kako mu je bila velika podrška u životu i kako je od nje naučio dosta toga o životu.

Nakon svega što mu se izdešavalo u posljednje vrijeme i ovo je došlo kao šlag na kraju i on sam nije mogao da vjeruje kada je čuo ovo jer mu je baka bila sve.

Nakon što je napustio Anu mnogi ga nisu vidjeli i nisu znali gdje je on uopšte i šta se sa njim dešava ali sada je on odlučio da će da se vrati svemu što je nekada radio i čime se bavio do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *