Showbiz

RASTA KUPIO AUTO koje košta 130.000 eura a nije znao da pokrene svoje AUTO.. Pogledajte šta je uradio i nasmijat će te se do suza..

Stefan Đurić Rasta je nedavno odlučio da će sebi kupiti novo auto koje košta čak 130.000 eura i radi se o jednom zaista luksuznom autu koje bi svako volio da ima jednog dana.

Naime on je odmah odlučio da se provoza sa svojim novim autom i odmah je napravio problem i nasmijao je sve od suza sa svojim ponašanjem.

Naime on iz svog auta nije znao izaći bez obezbjeđenja.

Osim njega ovakav auto ima još samo Saša Popović i zaista treba imati veliku sumu novca da bi mogli da posjedujete ovakvo auto i da ga održavate.

Naime ovakv BMW zaista vrijedi puno i za njega treba uložiti dosta para da bi mogli da ga jednog dana imate. Osim što je jako brzo ovo auto je i jako specifično po svojim vratima, odnosno po tome što su mu vrata kao krila od leptira i odtvaraju se prema gore a oni koji ne znaju za to se bapš muče sa ovim i predstavlja im veliki problem ako ne znaju da ga riješe na pravi način.

Njemu je trebalo 10 minuta da shvati na koji način je najbolje da otvorui svoja vrata i da izađe iz auta. Ovo su svi mogli da vide i zaista su se nasmijali do suza kada su vidjeli šta i kao se desilo.

Osim toga on nije mogao sam da izađe iz auta i prišao mu je jedan od tjelohranitelja koji mu je pomogao da on izađe iz auta.

Rasta se baš niej navikao na svoj novi auto i zbog toga je imao ovakve poteškoće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *