Showbiz

Rasta oslobođe svih optužbi za NAPAD NA LOKU a evo šta je rekla i njegova supruga!!

Naime nedavno je Rasta bio optuženh za nasilničko ponašanje i to zajedno sa još 4 muškarca. Tako da je on morao na suđenje zbog svega toga.

Naime on je naravno uložio žalbu na sve to jer je on smatrao da nema potrebe za tim te da ga uzalud optužuju za nešto ovako.

Naime ta žalbu koju je uložio njegov advokat je odbijena jer su bez ikakvih dokaza uložili žalbu tako da su je zbog toga odmah i odbili.

Naime Rasta je i sam prizano da se nije nadao ovome i da je sve isplao ovako iznenada i za njega samog.

Slobodan Nešović je odlučio da će na jedan zanimljiv način da pokuša da izbjegne da Rasti uplati novac koji treba da mu uplati a radi se o 300.000 eura koje je on njemu trebao da da.

Naime Loka je iscenirao napad nakon što je Rasta otušao do njega kako bi dobio svoj i novac koji mu on duguje već duže vrijeme a nikako da mu varti taj novac.

Naime on je sa sobom poveo čak 20 svjedoka koji su dali različite izjave tako da je već sve jasno bilo o čemu o se radi i na koji način se sve ovo odvijalo i šta s ezapravo desilo i na koji način.

On se niej naodao ovome tako da je itekako bio ljut zbog svega ovoga jer se niej nadao da bi nešto ovako moglo da se desi s obzirom na to da je on očekivao nešto drugačiej da bi moglo da se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *