Zdravlje

Riješite se dosadnih zubobolja na prirodan način! Bol nestaje za samo jedan minut!!! OVAJ SASTOJAK JE ČAROBAN!!!

Zaista nema ništa gore od toga kada bole zubi i uši. Upala uha ili zuba je toliko bolna da u tom trenutku osjećamo da bi nam glava mogla pući. Kada nas zubi bole, teško je shvatiti koji nas tačno boli, jer od jednog nas boli gotov cijela vilica. Je li tako i kod vas?

Razlog vašeg bola samo stomatolog može da utvrdi i da zna sto posto, a do tada možete da ublažite bol sa prirodnim sastojcima. Inače, kada zub boli, niti nam dozvoljava da jedemo na miru niti da pijemo. Ne možemo da dišemo i sve nam smeta, nervoza je prisutna od samog početka boli.

Pokušajte da sami sebi napravite ovaj prirodni napitak ili smjesu, a potrebno vam je samo: jedna kašikica kokosovog ulja i jedna kašikica karanfilića u prahu. Bitno je da je ista mjerica a koliko uzimate, to sami odaberite ali neka bude 1:1.

Ova dva sastojka dobro promiješajte sve dok se ne sjedine i onda ste sami sebi već napravili lijek. Sačuvajte ga u staklenoj posudici i nanosite ga pomoću štapića za uši kad god vas zub zaboli.

Čim nanesete ovaj prirodni lijek, odmah ćete osjetiti olakšanje. Zahvaljivati ćete se nama uvijek kada ga stavite na zub. Dijelite dalje i olakšajte svima grozne zubobolje.

Šta bi sve dali u tom trenu da vas zub ne boli? Zaista je grozno i zbog toga je jako bitno držati do lične higijene, kako nikada ne bi osjetili ovakvu patnju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *