Showbiz Zabava Zanimljivosti

“Rodila sam nam kćerkicu, dala sam sinu ime a ti možeš njoj” Kada je vidjela kakvo je ime dao, zabezeknula se! KAKO GA NIJE SRAMOTA

Ovo će vas sigurno i nasmijati ali i rastužiti. Naime, supruga i suprug su prvo dijete dobili i bio je to sin. On je iz ljubavi prepustio njoj da bira ime, ali ipak zato što je muško. Shvatiti ćete u nastavku zbog čega. Nije tu mogao da da neko specifično ime. Supruga je dala ime i ubrzo je ponovo ostala trudna. Došlo je vrijeme i porodila se te rodila žensko dijete.

Djevojčica je bila prelijepa. Poslala mu je sliku i napisala da on odabere ime jer je ona sinu odabrala.

Kada je vidjela šta je napisao, zanijemila je a onda se i razbijesnila.

Ona mu je prepustila da izabere ime a vjerovali ili ne, dao je ime Hana a tako mu se zvala bivša djevojka sa kojom je bio čak 9 godina i na kraju ga je prevarila.

On je zbog toga ostavio i oženio sadašnju ženu ali je očito da Hanu nikada nije prestao da voli. Dok je dao ime djevojčici po njoj.

Supruga se strašno naljutila na njega što i dokazuje dole pisanje. Nije mogla da vjeruje da je to uradio, i to dva dana nakon poroda. Dok je još pod uticajem hormona. Šta vi mislite o tome? Nemoguća ljubav, mnogo boli sigurno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *