Showbiz

Rudar ALIJA je jučer poginuo u RUDNIKU u Brezi a troje djece je ostalo bez oca…

Naime Alija Zazan je rudar koji je jučr poginuo u rudniku u kojem je godinama radio i preminuo je sa svojih 45 godina. Naime on je bio spreman na sve samo kako bi pomogao svojoj porodici.

Naime Jasmin Teloalović koji je predstavnik Sindikalne organizacije RMU Breza te je otkrio kako je Alija imao 45 godina i kako je došlo do iznenadne povrede jer je Alija pao na traku sa kojom je došao do presipa alii radnici čim su ugledali šta se dešava su isključili traku.

Ali nažalost udarac i povreda koju je Alija dobio bila je smrtonosna i niko mu nije mogao pomoči i sapsiti ga.

Naime odmah je došla hitna pomoć i pokušavali su ga na sve moguće načine reanimirati ali nije im išlo za rukom i nisu uspjeli da ga spase i to im je itekako bilo teško i naprosto nikome nisu mogli da opišu tugu koju su osjetili tada jer niko ovo niej mogoa ni da predvidi a ni slično.

Onda on je bio otac troje djece koje je sada ostalo iza njega i mnoge kolege su tvrdile kako je ALija uvijek bio spreman da uradi sve za sreću svojih i svoje porodice te kako bi im mogao pomoći i pružiti im pomoć na pravi način i uraditi sve samo da bi mogao da bude sretna zajedno sa njima.

Neke stvari su nepredvidive u našem životu i ni sami nismo svjesni šta i kako je moguće uraditi i potrebno uraditi za sreću i radost.

Pogledajte i sami se uvjerite u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *