Showbiz

Šaban Šaulić je od GOCE SAKRIO čak 2.000 000 EURA kako bi mogao dati svom sinu a pogledajte šta ej ona uradila kada je saznala za ovo…

Šaban Šaulić je ostavio veliku tugu sa svojim odlaskom i mnogi još uvijek ne mogu da vjeruju da je kralj narodne muzike zavuiejk napustio nas i naša srca. Njegova prdica je ostala u velikoj žalosti i i brigama i mukama koje im je on ostavio iza sebe.

Šaban Šaulić je imao i bankovni račun u Njemačkoj za koji nije znao niko od njegove porodice te kada je on umro oni su tek saznali i čuli za ovo i itekako su burno reakovali jer nisu se nadali da bi on mogao da krije nešto ovako od njih i posebno su se naljutili na njega.

Naime on je na ovom računu imao čak 2 miliona eura a sve je ovo štedio već dugo godina i vremena te nije htjeo da nikome prila za to da bi mogao da ima ove pare za svog sina.

Već jepoznato kako Goca nikada Šabanu niej dozvolilad a pomogne svom sinu financijski jer je smatrala kako ti i nije baš u redu i kako ne može da uradi nešto tako.

Naime Šaban Šaulić je Roberta osatvio bez ičega i nikada ga nije porizano kao svog sina jer ga ostavila bez ičega.

Naime nisu s enadali da bi nešto ovako moglo biti moguće i da bi oni mogli da mu urade ovakve stvari jer nije u redui jer je i on njegovo dijete.

Robert je na sahrani svog oca bio kao neki gost a ne kao njegovo dijete i mnogi su Šabanovu porodicu zbog toga itekako kritikovali jer nešto ovako nije u redu što su uradili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *