Showbiz

Šabanov VANBRAČNI SIN NA IVICI SAMRTI.. Niko mu ne želi pomoći!!!

Šabanov vanbračni si n Robert je u jako teško situaciji od kako je ostao bez svog oca jer on je ostao i bez ljubavi ali i financijske pomoći koju je imao od njega.

Naime on ima određene zdravstvene probleme zbog kojih ne može da radi i u to je bio upućen njegov otac koji je odlučio maksimalno da mu pomogne oko svega koliko je to u njegovoj moći da on uradi i napravi.

Naime on nikada nije rekao od čega on boluje jer nikada nije htjeo da priča o svemu tome.

Naime on je u Zrenjaninu i njegove komšije najbolje znaju kako i na koji način se on nosi sa određenim stvarima i određenim problemima koje ima.

Komšije su odlučile da mu pomognu i sakupljali su mu čak novac da mu pomognu oko liječenja jer su shvatili kako je situacija itekako loša.

Naime on je uvijek svima pomagao dok je god mogao tvrde nejgove komšije a sad akada je pomoć potrebna njemu nigdje nikoga nema što je itekako žalosno.

Naime on je bio jako vezan za svog oca koji bez obzira na sve to nikada nije mogao da ga prohvati iz razloga jer bi to bio veliki skandal za njega a to bi mu itekako naštetilo kada je u pitanju njegova karijera tako da je on bio jako zabrinut za sve to.

Sada je nažalost ostao sam i mnogi se nadaju da će i za njega doći bolji i ljepši dani i da će i on konačno moći da sve te probleme zaboravi i krene dalje nakon svega toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *