Ostalo

Šabanov vanbračni sin OTKRIO kako ga je SESTRA ILDA OTJERALA SA SAHRANE…

Robert Omaljev je vanbračni sin Šabana Šaulića koji je do skoro bio skrivan od javnosti i niko nije ni znao da on postoji sve dok Šaban Šaulić nije preminuo.

Rober je došao na sahranu svom ocu ali posebno je bio razočaran i ljut kada je vidio kako ga ljudi gledaju iz sažaljenja a on je svjestan činjenice kako niko za njega do nedavno nije znao i kako im je svima čudno kako je Šaban uspio da ga skriva toliko godina do sada.

Robert nije bio na grobu svog oca kada je prošlo 40 dana a prema običaju on bi trebao da bude tu kao i ostala porodica jer se posjećuju grobovi umrlih nakon 40 dana od smrti.

Robert tvrdi da nije ni znao za ovo jer su oni računali od dana kada je Šaban umro da je prošlo 40 dana a on je računao od dana kada je sahranjen i to ga je posebno zbunilo i nije bio na grobu svog oca a niko ga nije ni zvao da dođe jer njeove sestre i brat jednostavno ne žele da je on blizu njih.

Tvrdi da mu je tako uvijek bilo od malih nogu i da Gordana nikada ne bi dopuštala Šabanu da ga posjećuje te kada bi on bio u posjeti kod nejga i majke Šaban bi im zaprijetio da ne smiju to reći Gordani ako bude pitala.

Ta žena mu je zagorčala život i sve se ovo dešavalo zbog nje tvrdio je Goran a sestre Ilda i Sanela su toliko koliko kulturne i prema njemu se ophode kao prema nekom sasvim običnom strancu a ne kao prema bratu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *