Showbiz

Šabanova kćerka NIJE DOZVOLJAVALA da se on SAHRANI NA OVAJ DATUM JER…

Šaban Šaulić je veliku tugu ali i nemir ostavio sa svojim odlaskom s obzirom na činjenicu da je on ostavio i svog vanbračnog sina za kojeg niko do sada nije znao.

Naime nakon saznanja da je Šaban Šaulić preminuo njegova porodica je prvo bila u velikom šoku zbog toga te su nakon toga oni se snalazili i borili kako da svog oca prebace u Srbiju i da ga sahrane na pravi način kako to i treba da se uradi.

Još veća tuga i žalost im je bila kada su saznali da bi Šaban možda mogao da bude sahranjen 21.februara kada ej rođena njegova kćerka Snaela i kojoj su svi pripremali veliko iznenađenje povodom rođendana a i sam Šaban koji je htjeo da iznenadi svioju kćerki i obraduje.

Ona je zamolila brata da uradi sve što je potrebno samo kako joj oca ne bi sahranili na isti dan kada je ona rođena jer će joj to predstavljati nekako još veću bol i bit će joj samo gore.

Sanela nije htjelad a joj rođenadan bude toliko bolan i da na taj dan sahranjuje svog oca jer jednostavno to se ne može opisati.

Ona jednostavno je imala druge planove na tan j dan i bilo joj je posebno teško zbog svega i kada je saznala da Šabana neće uspjeti dovesti prije njeoj je nekako bilo lakše i bolje nakon svega.

Najveći problem je šti su se svi oni posebno razočarali jer je Šab an skrivao svog sina od njih i što oni nisu brata nikada upoznali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *