Showbiz

Sada je konačno otkriveno zašto MIRA ŠKORIĆ I CECA NE PRIČAJU.. Kada joj je majka umrla ona je…

Mira Škorić i Ceca su do nedavno bile jako dobre drugarice i u to su se mogli uvjeriti svi ali ono što su mnogi saznali i uvidjeli jeste činjenica da one ne razgovaraju već godinama.

Naime Mira Škorić je prije tri godine ostala bez svoje velike podrške, bez svoje majke koja joj je bila sve i sa kojom je bila u jako dobrim odnosima.

Naime ona je priznala da se tada posebno razočarala u Cecu koja je nije ni nazvala da joj izjavi saučešće što je nju itekkao naljutilo i povrijedilo da nikome nije mogla da opiše tugu koju je tada osjetila.

Naime nije joj ni poruku poslala što je nju itekako iznenadaila jer se nije nadala tome s obzirom da su bile jako dobro i da se nikada nisu ni porječkale a ni posvađale ni slično.

Naime ona je prizanala da se uvjerla u to kako puknu brakovi od dugo godina a da ne može da pukne prijateljstvo i sama s euvjerila u sve to.

Onda ona je priznala da ona ima svoj stav o određenim stvarima kako treba da funkcionišu i na koji način te šta nije potrebno da se uradi i napravi u određenim situacijama.

Tada je shvatila određene stvari i uvidjela da one nisu baš toliko dobre koliko je ona smatrala da jesu i da nisu ni slično onome što su one smatrale da jesu i sada ne više ne druže i jendostavno ne želi ni da priča o svemu tome jer smatra da je tako ipak i najbolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *