Showbiz

Sada je sve JASNO!!Milan Popović ja zimovanju sa SUDIJOM KOJI MU JE DAO STARATELJSTVO!! Severina poludila…

Tea Golub je sudija koja je dala starateljstvo Milanu Popoviću i dojdijelila ga samo ocu . Sada da li je to bila slučajnost ili šta već ali oni su bili zajendo na zimovanju.

Pojavila se fotografija na kojoj se to i vidi a zapravo su se oni sreli u hotelu u Austriji na jednom od skijališta.

Naime oni su tamo otišli 04.01.2020.godine i Tea je priznala da nije ni sigurna u to da li su se oni odmah sreli ili je to bilo sledećeg dana.

Obično su se sretali dok su bili u hotelu i naravno svaki put bi se pozdravili ali nikada nisu sjedili zajedno i razgovarali.

Naime mnogi su to protumačili na jedan sasvim drugačiji način i način koji baš i nije uobičajan i nije nešto što se očekuje da bi moglo da se desi i to na ovakav način.

Naime ona je priznala da je ovo planirala već na proljeće prethodne godine kojeg datuma će ići na odmor i na koji način.

Naime ona je priznala da je sigurna u to da je presudu donijela na pravi način i da uopšte nema sumnje oko svega toga i na koji način sve to funkcioniše.

Itekako je svjesna činjenice kako će ljudi sve ovo da prokomentarišu i da kažu bilo šta o tome i na koji način.

Ni sama nije mogla predvidjeti nešto ovako ali zna da nije pogriješila niti u jendom momentu sa svim što je i kako do sada napravila.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to kako se desilo i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *