Uncategorized

Sada je TAJNA konačno otkrivena!!MIKI je prije nego li je udario Suzanu NA UHO JOJ šapuno ovo!!

Naiem nedavno je Miki Đuričič diskvalifikovan nakon šti je poretukao Suzanu Perović i Nadeždu Biljić sa kojima je on bio u vezi. On je bez ikakvih problema pretukao njih obje te se ponašao kao da se ništa nije deislo.

Naime on je prije nego li je udario Suzanu Perović on je njoj nešto na uho šapnuo a niko nije zano i nije ni shavtio to dok nije ponovo vratio video snimak da bi vidjeli šta i kako se desilo tu noć između njih i na koji način.

Naime on je sa Suzanom bio u vezi i dok je bio sa njom ponašao je se savi u redu prema njoj nakon čega je on odjendom počeo da se ponaša ludo i počeo je da je tuče pred svima i da se ponaša kao da je to sve sasvim u redu .

Nakon toga on je naravno završio u zatvoru s obzirom na to da je ovo djelo koje je on uradio zaosta pravi kukavičluk jer on se može tući sa ženama a potrebno je da ga vidite kako se tuče sa mušškarcima.

On je Nadeždu pretukao sa štakom koju nosi već neko vrijeme i nije imao uopšte probolema da je pretuče.

Nadežda Biljić je nekoliko dana hodala hegajući jer je on pretukaosa štakama i ona je nekoliko dana imala mopdrice po svom tijelu zbog toga, i tvrdi da mu nikada neće moći da oprosti ovo što joj je on napravio.

Miki i Suzana su očigledno napravili enki pakleni plan koji su već neko vrijeme oni spremali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *