Showbiz

Šako Polumenta se odlučio pohvaliti sa svojim kćerkama te su se mnogi oduševili kada su vidjeli kako one izgledaju…

Naime Šako Polumenta je do sada rijetko kada dijelio fotografije na kojima se moglo vidjeti kako on izgleda sa svojom porodicom a pogotovo sa kćerkama jer se maksimalno trudio da ih skloni od javnosti.

Šako Polumenta je priznao da bi on dao sve za porodicu jer su oni njegovo sve te je on za njih uvijek bio spreman na sve da uradi što je i kako potrebno da bi bili sretni i zadovoljni.

Naime on je podijelio fotografije te je napisao kako su to njegove mezimice i kako njegove kćerke mogu da unesu puno sreće i radosti u njegov život.

On ima dvije kćerke i ova starija kćerka se zove Rijalda te ona je već postala majka i rodila mu je unuku koja je puno sreće i radosti unijela u njihov život i sam je priznao da nikada nisu bili ovako sretni i zadovoljni kao tada.

Naime on je dobio unuku Melani koju mu je ona rodila i zaista je puno sreće i ljubavi unijela u njihov život što je on i sam priznao.

Onda Šako je proznao da njegove kćerke nikada nisu voljele puno da se pojavljuju u javnosti i bile su spremne na sve samo kako bi izbjegle sve to i kako bi mogle da budu sretne i zadovoljne sa svim tim.

Naime nnjegova mlađa kćerka oduševljava sve sa scojim izgledom i mnogi se pitaju kako ona uspiejva u svemu tome.

Naime Rijana je njegova mezimica i priznao je da je zbog nje spreman na sve da bi uraido ono što je potrebno da bi bili sretni i zadovoljni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *