Showbiz

Šako Polumenta se razveo pa se pomirio sa svojom dragom.. Evo zbog čega mu je oprostila sve!!

Naime Šako Polumenta je p z braku već duže vrijeme i imao je velike probleme tako da je 2010 godine da će da se razvede i da je to ipak najbolje nakon svega što mu se deslo i na koji način do sada.

Nakon svega što se desilo Šako je odlučio ostati i dobrim odnosima sa njom jer ipak imaju djecu i moraju da ostanu u kontaktu kako bi ih izveli na pravi put i kako bi imali sve onako kako žele i na koji način žele da naprave u svom životu.

Šako Polimenta je nedanvono napravio skandal zbog kojeg su mu se svi smijali i pitali se kao je on mogao da uradi i napravi nešto ovako i dovede se u ovakvu situacijku da mu se svi smiju zbgo toga što je i kako je uradio,

Niko nije mogao zamisliti sa bi se on mogao sliokati dok sjedi našolji i da mi bigao da piše ovakvim djevojkama i da funkcioniše na ovakav način.

Neke stvari koje su im se desile su itekako uticale na sve to da ni sam nije mogao da zamisli nešto ovako i na ovakav način te da funkcionišu na ovakav način i da žele da urade i naprave nešto ovako i na ovakav način.

Sada se pobvukaop i ne želi o tome ni da priča šta je uradio i na koji način je radio određene stvari i kako se usudio da napravi nešto ovako.,

Pogledajte i sami se uvjerite u to kao se desilo i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *