Zanimljivosti Zdravlje

SAMO JEDNOM NAMIRNICOM ĆETE OTKLONITI SITNE BRADAVICE! Konačno rješenje za ovaj problem! PRIRODNO JE NAJBOLJE

Vjerujemo i znamo da je veliki broj ljudi koji muče muke sa sitnim bradavicama, posebno na vratu i na preponama. Inače, ove sitne bradavice mogu da se pojave bilo gdje i jako su neugodne a nekada i bolne jer se nepažnjom otkinu i slično. Mi smo pronašli prirodno rješenje i baš ono što ste i tražili. Odmah pročitajte i djelujte.

Svi ih zovemo bradavice a to su ustvari fibromi koji su dobroćudne izrasline i također se zovu dobroćudni tumori vezivnog tkiva. Mogu biti jako maleni ali znaju i rasti do 1 cm.

Boja im nije ista, ali je često ili blijeda ili tamna. Boja kože ili tamnije. Ne mijenjaju se u zloćudne i to je jako dobro.

Jabučni ocat se pokazao kao najbolji lijek za ove fibrome zahvaljujući svojoj kiselosti, ali da odmah napomenemo, na očima to nemojte isprobavati.

Operite područje fibroma, mlakom vodom i sapunom, a ako to radite prvi put natopite vatu vodom i 15 minuta držite na bradavici kako bi omekšala.

Zatim, osušite a onda natopite drugu vaticu octom i iscijedite višak. Vatu stavite na bradavicu i držite 15 minuta. Tri puta dnevno ponavljajte. Sedam dana od prilike treba da nestane. Biti će krastica i otpasti će samo. Nemojte trljati vaticom, to ne pomaže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *