Showbiz

Sandra AFRIKA otkrila kako je saznala da je njen momak VARAO i to sa ovom osobom..

Sandra Afrika je odlučila otvoreno pričati o svim stvarima koje je saznala da joj je njen momak radio dok je bio u vezi sa njom i koliko de trudio da sve ste stvati sakrije od nje i da ona za to nikad ne sazna.

Ona tvrdi da se on nije toliko trudio da te neke stvari sakrije i da je u svom telefonu ostavljao brojne poruke i nije se ni ustručavao da priča o tome šta joj je i kako radio bez imalo stida i srama.

Iako je on tada tvrdio da su mu sve to drugarice i da nema ništa sa njima i da je ovo njemu sasvim i normalno da radi i da njoj piše veliki broj muškaraca.

Ona je bila svjesna svega i na sve to je pristala a nije se nadala da bi to moglo da bude toliko ozbiljno i da je i moguće da se nešto ovako i dešava.

Sandri je teško pao i ovaj rastanak i jendostavno nije mogla tek tako da se pomiri sa ovim što joj se desilo i sve je to teško uticalo na nju.

Sandra Afrika bi do sada davala sve od sebe kako bi uspjela da ostvari ono što želi i što joj je potrebno u životu da bi i bila srtena i zadovoljna.

Niko nikada nije ni pomislio da je moguće da Sandru Afriku nešto ovkao pogodi i povrijedi jer ipak ona je uvijek izgledala kao jedna jaka i stabilna žena koja je imala fenomenalan izgled i ljepotu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *