Showbiz

Sandra Afrika već duže vrijeme trenira kako bi vratila svoje tijelo u formu kao nekada.. PREZNOJIT ĆE TE KADA JE VIDITE!!!

Sanda Afrika je nedavno bila u velikom centru pažnje nakon što je raskinula sa poznatim fudbalerom Vladimirom Volkovim nakon čega su počele priče da je ona ostala u drugom stanju sa njim i još dodatno svašta na to ali ona naravno tvrdi da od toga ništa nije bilo niti će biti.

Nakon svih tih priča ona je toliko bila ljuta na njega i na sve jer su počeli da šire takve glasine o njima te je nju to posebno uvrijedilo jer se nije nadala tome.

Sandra je oduvijek imala fenomenalan izgled na kojem su joj mnoge djevojke zavidjele i pitale se kako ona uspijeva u svemu tome. Naime ona je odlučila na svom Instagramu da podijeli par fotografija i storiya na kojima se vidi kako ona vježba i kako daje sve od sebe da bi imala ovakav izgled i da bi održala svoju ljepotu.

Naime svi njeni pratitelji su se oduševili kada su ovo vidjeli a pogovoto muški pratitelji jer ipak itekako se može vidjeti kako ona ima fenomenalno tijelo i izgled.

Sandra zaista radi teške i naporne treninge kako bi uspjela da zategne svoje tijelo na pravi način i onako kako to ona želi.

Ipak ona je pokazala svima da niej u drugom stanju kada je podijelila fotografije dok vježba i dok sve ovo radi jer jednostavno te vježbe ne bi mogla ni da radi ako je u drugom stanju.

Sanda je priznala da je sve ovo posebno naljutilo jer ipak nije očekivala nešto ovako da bi moglo da joj se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *