Showbiz

Sanja I MATORA otputovale na MALDIVE.. Matora se skinula u KUPAĆI i pokazala svoje zanosno tijelo!!

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su nedavno odlučile da će sakupiti novac i štediti kako bi mogle otputovati na Maldive.

Naime one su danas viđene na beogradskom aerodromu Nikola Tesla gdje su bile jako sretne i nestrpljive s obzirom na to da su trebale otputovati na Maldive.

Naime one su proznale kao su već dugo vremena maštale o tome i bile su spremne na sve samo kako bi imale i mogle sebi da priušte ovakav odmor o kojem su već dugo vremena toliko maštale i imale želju da im se ostvari nešto tako.

Naime Matora je priznala kako jedva čeka da idu i da uživaju na ovim prelijepim plažama i da imaju odmor onako kako one žele i maštaju da ga jednog dana imaju.

Noć prije nego li su se trebale spremiti za polazak one su bile na nastupu Jelene Karleuše koji je ona imala na jednom Beogradskom splavu.

Čim su stigle Sanja je počela dijeliti jako provokativne fotografije u kupaćem kostimu koje su mnogi mogli da vide i da se uvjere u to.

Već je itekako poznato da su njih dvije bez ikakvih problema započele svoju vezu te kako im je bilo važno da su one sretne i zadovoljno a ostalo sve je manje važno i bitno.

Matora se samo jendom prilikom skinula u bikini dok je bila u rijalitiju i tad su se svi mogli uvjeriti u to kako ona izgleda i da joj naravno treba dosta vremena da skine svoje silne kilograme koje ima ali ona tvrdi da se njenoj djevojci sviđa kako ona izgleda te da se nikada nije bunila oko toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *