Zanimljivosti

Sanja KUŽET otkrila kakv muškarac joj treba i da više ne može da bude sama jer…

Sanja Kužet je jedna jako lijepa i atraktivna voditeljica koja ima fenomenalan izgled kojem se mnogi dive i pitaju se kako ona uspijeva da izgleda ovako. Naime ona je već duže vrijeme sama i svi se pitaju zašto još nema nikoga i kakvog muškarca želi pored sebe.

Naime Sanja Kužet je majka i nedavno je rodila sina a nakon toga je vrlo brzo vratila svoju liniju i izgled koji je nekada imala.

Naime ona je u Zvezdama Granda ona je privukla veliku pažnju na sbe i ona je uvijek dolazila nas nimanje sve bolaj i bolja i svi su se pitali zašto je još uvijek sama.

Sanja Kužet je nedavno na snimanje obukla jednu provokaivnu haljinu koja je sve oduševila.

Ona je na sebi imala jendu providnu haljinu koja joj je zaista fenomenalno stojala i svi su se pitali kako ona možće ovkao dobro da izgleda i koja je tanja njenog ovkao dobroz izgleda.

Sanja Kužet je priznala da je navikla da bude sama ali naravno voljela bi da pored sebe ima muškarca koji bi mogao da joj pruži sve što joj je potrebno i ono što je najvažnije da joj bude velika podrška i solonac u životu.

Da joj bude podrška u svemu i da je motiviše da radi ono što želi i voli i da joj pruiđža dovoljno ljubavi i pažnje koliko joj je potrebno i koliko želi da ima.

Nikada niej pričala o tome kakav muškarac je za nju idealan i kakvog bi htjela pored sebe da ima jednog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *