Showbiz

Sanja Stanković došla na izbor za miss!!Matorina djevojka se prijavila na izbor…

Sanja Stanković je nedavno odlučila da će da se pijavi na Izborzu za Miss Srbije kako bi ona sve to mogla pomno da prati iz prvog ugla.

Ona je priznala da je imala veliku želju da podrži sve misice i djevojke koje su spremne ne to da budu najljepše i da svoju zemlju predtsave u najboljem izdanju i na najbolji način.

Nikad ase ije nadalda da bi jendog dana imala želju da uradi neštio ovako ali je uradila i sa njom je naravno bila njena djevojka Matora.

Naime ona je sve oduševila sa sovjim iugledom i ljepotom koaj je oduševila mnoge.

Naime ona je proznala da su joj rekli da bi trebala da se priprmei kao da ide na crveni tepih i da s e zbog toga ovako i sredila i oduševila sve sa svojim izgledom.

Naime Matora je odlučila da će pinovo da uđe u Zarugu ali Snaj ipak nije htjela da to uradi jer se njij više ne sviđa da bude tamo i da je porvi put bila samo zbog nje da bi joj ispunila želju.

Onda i sama je priznala da neke stvari ni sama nije mgolad a zamisli da će biti spremna da uradi jednog dana al uspjela je i uradila je sve to za svoju radost i sreću.

Naime Jovana joj sada itekako fali jer je navikal sa njom da provodi jako dosta vremena i jako sjje retna i zadovolljans as vim do sada što je uradila i napravila.

Izgled i ljepota su joj oduvijek bili važni te je znog toga bila spremna ovkao na sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *