Showbiz

Sanja Stanković se odmah pohvalila sa svojim novim momkom!! Matoru je zamijenila sa njim!!!

Sanja Stanković je nedavno odlučila otvoreno pričati o svemu što se do sada desilo i na koji način u njenom životu i šta ona radi i kako provodi vrijeme dok je njena djevojka Matora ponovo u rijalitiju.

Naime ona se nedavno provodila na Jahorini sa fubalerom Stefanom Vicom sa kojim je djelovala baš sretno i mnogi su se pitali kako je moguće nešto ovako da se desi i na ovakav način.

Naime ona je priznala da je njoj Stefan samo prijatelj i sa se sa njim druži već nekih pet godina i da je jako sretna zbog toga i posebno je zadovoljna sa svim tim.

Naime ona je svjesna da je sve ovo počelo zbog toga jer su se ljudi uvjerili u to kako ona i Matora više nemaju odnos kakav ona ima i na koji način je sve to do sada ona radila.

Mnogi su ovo prokomentarisali kao činjenicu da se na njoj vidi kako se ona zaljubila u ovog fudbalera i da nikada do sada nije bila ovako sretna i zadovoljna kao do sada.

Naime ona je podijelila veliki broj fotografija sa planine gdje je bila sa ovim muškarcem i tvrdi da je njoj to sve sasvim u redu i sasvim normalno do sada.

Naime ona je se naljutula kada je vidjela šta Matora radi u rijalitiju i neki od njenih postupaka su je posebno naljutli da ni sama nije znala kako i šta da uradi i na koji način.

Naime ona je flertovala sa Kenedijem i ona to nije oprostila i tvrdi da ni ne može sad da joj sve to oprosti jer je to posebno naljutilo.

Onda ona je odlučila nakon svega toga da uzme stvar u svoje ruke i da pokuša nešto ovako i na ovakav način da napravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *