Showbiz

SANJA STANKOVIĆ tražila da je vode u POLICIJU kako bi sve otkrila o PROSTITUCIJI!! Iznenadit će te se kada čujete ko je sve sa njom radio…

Sanja Stanković je već neko vrijeme pod velikim pritiskom od svoje djevojke Matore Tomić da sve uradi kako bi provjerila da li je Mihajlo Maksimović spominjao i njeno ime kada se pričao o prostituciji i da li je otkrio da je i ona radila sa njim.

Mihajlo Maksimović je bio sa njim i pomagao joj je kao i ostalim djevojkama koje su radile za njega.

Naime kada je Sanja čula da je on otkrio dosta imena djevojaka koje su radile za njega a nije znala da li je otkrio i nju te se posebno uplašila zbog toga.

Ona je bila jedna od učesnica u elitnoj prostituciji. Naime ona je odmah od produkcije zatražila da je odvedu u policiju jer je bila posebno uplašena zbog toga.

Sanja je zatražila da pozovu i njenog advokata kako bi joj on mogao dati neke od osnovnih informacija i kako bi mogla sa njim da provjeri sve šta i kako bi trebalo i na koji način da uradi.

Ona je zatražila i da je puste na slobodu kako bi uspejla da provjeri da li je on spominjao njeno ime te da li nju terete za nešto te kako bi mogla da sazna na koji način bi najlakše bilo iz svega ovoga da se izvuče.

Nakon svega je saznala da on nije nju ni spominjao i da se uzalud uspaničila jer niko nije spominjao njeno ime te da može da bude mirna jer niko nije pričao o njoj ali sada je napravile veći problem jer je samu sebe izdala na ovaj način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *