Showbiz

SANJU MALETIĆ napali NOŽEM u BIJELJINI!!! Jedva je preživjela!!!

Sanja Maletić je nedavno otkrila kako je doživjela veliku neugodnost na poslu kad je jednom prilikom morala da ide taksijem jer nije imala auto kod sebe a trebala je da dođe na snimanje jedne od emisija na BN televiziji.

Naime ona je sjela u taksi i rekla mu je na koju adresu treba da ide da je vozi i krenuli su tako a ona nije ni pomislila da bi moglo nešto ovako da joj se desi.

Nakon par minuta su joj javili kako su promijenili lokaciju i kako će snimanje biti na drugom mjestu te je ona rekla taksisiti to na šta je on počeo da histeriše i urla na nju.

Ona ga je zamolila da se smiri i objasnila kako nije i ona znala za to i kako su joj iznenada javili na šta je čovjek izvadio nož iz džepa i počeo joj prijetiti da će je izbosti ako mu ne da pare i sav nakit koji ima na sebi.

Ona je počela da paniči i da plače jer nikada joj se do sada u životu nije ništa ovako desilo te se itekako uplašila.

Nakon što mu je dala sve što ima i ostala bez para i mobitela on je istjerao iz taksija.

Tada je počela pred svima da plače i nije mogla nikako da se smiri tako da su joj ljudi prilazili kako bi joj pomogli nakon što su vidjeli kako nije dobro i kako je uplašena.

Po nju je došao njen kolega kojeg je nazvala sa nečijeg telefona i tvdri da je nikada nije vidio ovoliko uplašenu u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *