Showbiz

Saša KAPOR orkrio kako je posebno zabrinut za zdravlje svoje SUPRUGE NIKOLINE KOVAČ…

Saša Kapor je nedavno bio na svadbi kod Milana Dinčića Dinče, sam bez pratnje i svi su se pitali gdje li je Nikolina i zašto nije došla sa njim. Naime on je naravno odlučio odmah reći svima i objasniti zašto ona nije tu i šta se dešava.

Naime Saša je priznao kako je Nikolina bolesna i kako je uhvatio neki virus tako da je zbog toga morala da ostane kod kuće jer je bila baš loše i nije mogla ni ustati iz kreveta.

Ali izgleda da se radi o nečemu ozbiljnijem samo što Saša nije htjeo da to otkriva i da svi saznaju šta i kako se sa njom dešava.

Nikolina je do nedvno izgledala jak dobro i niko nije ni pomislio da bi ona mogla da bude bolesna ili slično tako da ih je ovo sve ioznenadilo kada su čuli.

Ona je do sada uvijek davala sve od sebe kako bi imala ovako dobar izgled i ljepotu i kkao bi uspjela da se pokaže i plasira u najboljem svjetlu svugjde u svijezu.

Saša tvrdi da je jako sretan i zadovoljan sa svojom suprugom i kkao ona je do sad uvijek bila njemu najveća podrška u svemu i trudila se da mu pomogne oko svega što mu je potrebno u životu .

Saša je nekako baš veseo bio na svadbi i potrudio se da Dinči uveseli ovo slavlje i da mu otpjeva sve pjesme koje je on imao želju da čuje od njega.

Pogledajte i sami i uvjerite se u to..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *